Com participar en la Rua de Carnestoltes #20anysEnlleura't

El passat dissabte vam realitzar una reunió informativa de la nostra participació en la Rua de Carnestoltes 2017. A continuació us informem del que es va parlar i acordar:

  1. Participarem en la Rua de Carnestoltes que organitza la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró amb la reinvindicació dels nostres 20 anys d'història amb el eslogan de #20anysEnlleurat. La Rua es farà dissabte 25 de febrer de 17 a 21h pels carrers del centre de Mataró. Convocarem a tots els participants cap a les 16h al Cami Ral, cantonada Ronda Barceló.
  2. La participació està OBERTA a TOTHOM que volgui celebrar amb nosaltres els 20anys d'una manera divertida.
  3. Anirem disfrassats de DAKITUS (logo de la nostra entitat) Amb una careta i una samarreta taronja amb els logo dels 20 anys que us donarem l'Enlleura't com a obsequi a la vostra participació. La careta es donarà en el moment de la vostra inscripció (que explicarem a continuació) i la samarreta el mateix dia de la rua. A part d'aquestes dues coses, es demana que anem disfrassats amb complements que estiguin relacionats amb la nostra entitat i els projectes que realitzem. Per exemple: l'Associació Esportiva amb pilotes o coses relacionades amb l'esport.
  4. També portarem un pastís gegant que estan realitzant des de l'Esplai alguns pares i els nens del grup de Grans.
  5. Durant la rua, anirem fent cançons típiques d'esplai que es coneixen tots els infants.

Com podem participar??

Necessitem que ens feu arribar la vostra inscripció per tal de poder tenir una previsió aproximada de participants. Recordeu que poden participar totes les persones que volgueu!!!
En la vostra inscripció necessitem saber nom i cognoms i número talla de samarreta (penseu que son tècniques i que aniran per sobre un abric. Recomenació agafeu una talla més de lo normal)

Com feu arribar la vostra inscripció?

  • A l'Enlleura't de dilluns a dijous de 10 a 13h (Carrer Teià7) Preguntar per Sergi Hernández
  • A l'Escola La Llàntia, Torre Llauder o Josep Montserrat, de dilluns a divendres de 16:30 a 18:00 (Preguntar lpels coordinadors d'extraescolars)
  • Servei whatsapp: 622 730 051
  • Correu electrònic: enlleurat@enlleurat.org

L'objectiu de participar en la RUA es aconseguir la máxima participació de famílies vinculades a la nostra entitat per celebrar conjuntament el nostre 20è aniversari i de pas, fer saber a tota la resta de Mataró que estem de celebració. No busquem cap reconeixement ni premi per part de ningú!! Gràcies. Animeu-vos!!