El DUDI, tot un èxit!

El passat dissabte 23 de Novembre els monitor i infants de la Associació ens vam mobilitzar cap a la plaça Santa Anna de Mataró on, de 16 a 18 hores, vam estar reivindicant el dret al lleure dels nens i nenes al món.

Es van programar diferents activitats com pintacares, jocs de taula, manualitats, jocs gegants, taller de xapes, inflables, entre altres. A més, es va participar en el emblema impulsat per Fundesplai, #30nuSOSpelsdrets, que té per objectiu mobilitzar els infants i joves dels esplais, espais educatius del migdia (menjadors, extraescolars...) i l’organització en general, per la defensa dels drets de la infància, reconeguts a la Convenció sobre els Drets de l’infant, aprovada per l’Assemblea de les Nacions Unides l’any 1989 i que aquest 2019 celebra el 30è aniversari. En aquest acte es va fer simbòlicament un nus humà amb tots els participants agafats de la mà per a la seva reivindicació.

Com cada any, en la cloenda de la jornada, es va fer la lectura del manifest dels Drets Universals Dels Infants.

Va ser una jornada molt participativa on molta gent va col·laborar participant en totes les activitats programades. Un èxit que, com cada any, intentem fer arribar a la gent per a concienciar que tots els infants tenen també els seus drets, i que s'han d'aconseguir acomplir en tot el món.

Com a extra, els joves del esplai van crear un punt de venda de participacions per a la 2a Caminada Solidaria que es celebra el proper dia 1 de Desembre. La recaudació servirà per a col·laborar en la Marató que TV· organitza cada any.