Celebrem el Dia Universal dels Drets de l'Infant

La nostra entitat i totes les entitats que integrem la Federació compartim uns valors que orienten i defineixen la nostra acció educativa i social: utopia, solidaritat, iniciativa i felicitat.
El 20 de novembre se celebra el Dia dels Drets de l'Infant i les entitats que formem part de la Federació volem aprofitar aquesta efemèride per reforçar la tasca en favor dels drets de l’Infant que desenvolupem des dels centres d’esplai, especialment el dret al lleure i al joc recollit a l’article 31:

L'infant té dret al descans, al lleure, al joc i a la participació en activitats culturals i artístiques.

Un dret que, encara avui, esdevé un gran repte per a tothom. Així ho manifestava l’informe del Síndic de Greuges: “el lleure educatiu, és un dels àmbits socials amb més desigualtats d’accés, ja que ha estat un dels més afectats per les mesures de contenció de la despesa de les famílies" .

Per aquesta raó estem organitzant una acció reivindicativa pel dissabte 19 de novembre a la Plaça de les Tereses de 17 a 19h, una activitat col·lectiva i simultània arreu del territori català en favor dels Drets de l’Infant i que consistirà en sortir al carrer i ocupar part de la via pública per realitzar jocs amb els infants, les famílies i la comunitat. Durant l’acte, es llegirà un Manifest comú i farem tallers infantils, inflables, torneig 3x3, jocs tradicionals, etc..

Us convidem a tot/es a participar de l'acte. Us esperem!!!